Wakker vallen (2018): eerste dichtbundel met eigen olieverfillustraties
698
post-template-default,single,single-post,postid-698,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,select-theme-ver-9.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_grid_1300,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-

Wakker vallen (2018): eerste dichtbundel met eigen olieverfillustraties

Poëzie-Leestafel:
Een mooie volwassen bundel van een begenadigd dichter.
Karel Wasch

Extaze:
Eenvoudig taalgebruik, heldere beelden, grote betrokkenheid bij mens en maatschappij. Met mescherpe formuleringen geeft De Groen commentaar op de wereld om haar heen.
Felix Monter

Meander:
De titel Wakker vallen had ook Wakker schudden kunnen zijn. De bundel heeft me meermaals overtuigd van Els de Groens dichterschap, maar een wat minder kleurrijke en overvolle bundel was het woord ten goede gekomen.
Romain John van de Maele.

Biblion:
De stijl kenmerkt zich door een spel dat de schrijfster speelt met taal en door ideeën die de gedichten verwoorden en die oproepen om herkenbare zaken vanuit een ander perspectief te bekijken.
E. Miranda

Wouter van Heiningen:
Deze bundel bevat vele kleine schilderijtjes in woorden in gewone taal met hier en daar een twist. Els haar belezenheid en haar woordenrijkdom maken haar poëzie interessant en genietbaar.